...hallå...?

 Telefonsamtal är trevliga att få. För det mesta. Ni vet, sådana där som man får av vänner som bara vill höra av sig, och kolla läget. Man kan prata om det mesta, eller så kan man prata om nästan inget alls. Huvudsaken är att man delar en stund tillsammans. Trevligt, som sagt.

 Jag fick ett samtal alldelas nyss. Två personer i andra ändan, alltid spännande när sånt händer! :) Det som gjorde det hela lite förvirrande var att det pratades osammanhängande, och konstant i munnen på någon annan. Sen blir det inte lättare av misshandel av telefonen, rått-pip mitt i alltihop, och att helt plötsligt lämnas luren i andra ändan helt åt sitt öde för en stund. Missförstå mig inte - det var fortfarande trevligt att få prata med folk - men helt smärtfritt var det inte... ;)






Kommentarer
Postat av: Sussie/Jen

hahaa... Skulle vara kul om dom där personerna ringde till oss oxå ;) Då skulle vi kunna presentera våra råttor för deras råttor ;D Vi skulle garanterat dricksa dom oxå ;)

2009-04-13 @ 22:34:51
URL: http://www.sussie.dk
Postat av: jenny

haha, jadu, samtal e ju alltid kul, ja ska oxå ringa dig snart ;)



ja sökte socionom här i uppsala. mest för skoj men oxå för o se hur stor chans ja har att komma in :P

2009-04-14 @ 14:19:57
URL: http://jennymellwing.blogg.se/
Postat av: jenny

de värmer alltid =) tack ;)

2009-04-16 @ 13:15:07
URL: http://jennymellwing.blogg.se/
Postat av: Jen

Tack! :) Idag kan du räkna med samtal. Och svarar du inte så lämnar vi garanterat på mobilsvar ;) För du skulle väl jobba ikväll?

2009-04-17 @ 11:46:24
URL: http://inredningikalix.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha... Vi var jäkligt dåliga på samtal hela helgen. Vi var som så stressade. Men det kommer ju flera helger ;) Hur är det med dig då? Nu tycker jag det är dax för uppdatering på din blogg?!?!:)

2009-04-23 @ 10:46:04
Postat av: Becca

Hej. Jag håller på med en kort enkät, som jag lagt ut på min blogg. Jag skulle bli väldigt tacksam om du ville vara med och svara på några korta frågor.

Länk till inlägget: http://miimo.blogg.se/2009/april/undersokning-psykologi-karlek.html

Tack!

2009-04-23 @ 11:28:28
URL: http://miimo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0