Jobbigt folk från jobbet...

Det låter värre än vad det var. Men jag, O och H satt och kände lugnet igår på Bishop's. Jag borde egentligen ha tvättat och donat på hemma, men av någon anledning är det lättare att slinka in på puben och ta ett par kalla än att knalla ner i källaren och hänga med Wascator och grabbarna.

Innan vi visste ordet av hade fyra kollegor till ramlat in. Kul, javisst. Men det innebar att det plötsligt blev lite mindre att prata om...;) O gjorde en iakttagelse: Köket är svåraste stället att jobba på om man vill skämta... Man kan inte skämta om bögar, man kan inte dra rassevitsar, och lustigheter om utvecklingsstörda är inte heller ok. Tungt... Om man plockar bort ovanstående från sin repertoar blir det inte mycket kvar.

Fast det är inte så högt i tak i servisen heller; inga finnskämt, inte skämta om äldre, inte raljera över sydeuopéer, tjockisvitsar får inte förekomma, man får inte göra sig rolig över småflickor som luktar kiss (kunde inte låta bli...), och att ens tänka på att nämna något nedsättande om Luleå södra vore att dra på sig onödigt ogillande.

Vad ska vi göra, O? Vi får hålla oss till att skämta om/med varandra. Du får köra hårt med skämt av typen 'Var har farbror käppen?', så håller jag mig till 'Ta ut nappen så man hör vad du säger!'-vitsigheter.





Kommentarer
Postat av: mangan

Usch och fy för humorcensur...låter inget kul alls!!

2008-11-17 @ 14:02:27
URL: http://lifeofmangan.blogspot.com/
Postat av: H

Underförstådd humor funkar iofs också,man får låtsas att den typen av humor är mer intim och därigenom roligare. Dessutom kan......vem försöker jag lura! Humorcensur SUGER!

2008-11-17 @ 21:55:23
Postat av: Dan

Du har så rätt

2008-11-18 @ 16:28:30
URL: http://dangrenander.blogg.se/
Postat av: Erannon

Stockholmare kan man ju alltid skämta om. Och när man dessutom vet att allt söder om Piteå är Sthlm så finns det ju att ösa ur.

2008-11-19 @ 14:25:53
Postat av: R

Varför skulle man inte få skämta om utvecklingsstörda??? Dom är ju oxå människor som den gode Öz Nujen hade sagt.

2008-11-24 @ 23:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0